Creatie van duurzame steden

 

Provast en Hines trekken in Het Hamerkwartier samen op. Op het terrein van de voormalige kabelfabriek Draka ontstaat in de nabije toekomst een duurzame stadswijk van circa 150.000m2. Met ongeveer 1.700 huur- en koopwoningen wordt antwoord gegeven op de groeiende woningvraag van o.a. middeninkomens in Amsterdam. In de wijk ontwikkelen Hines en Provast samen een gevarieerd programma met woningen, horeca, kantoren, een basisschool en bedrijfsruimten voor de maakindustrie. Langs het IJ komt een vijftig meter brede, groene en openbare boulevard met spectaculaire vergezichten over het water en de stad.

 

Provast is een projectontwikkelaar uit Den Haag met projecten in de randstad. In Amsterdam heeft Provast de volgende projecten gerealiseerd; de Amstel Tower bij het Amstelstation, De Fred in de Fred. Roeskestraat en 2 Amsterdam op de Zuidas.

 

Hines Nederland richt zich op residentiële, gemengde stedelijke ontwikkelingen en acquisitiemogelijkheden van kern tot toegevoegde waarde in winkel-, kantoor- en logistiek vastgoed. Gevestigd in Amsterdam sinds 2017.

 

 

 

 

 

 

Provast 

Prinses Beatrixlaan 5

2500 BJ Den Haag

070 - 30 81 031

provast.nl

 

Hines

Rokin 69D
Amsterdam 1012 KL
Netherlands
31 208 960 510

hines.com/locations/the-netherlands