hamerkwartiermakers

 

Stichting Het Hamerkwartier is in 2020 opgericht door Martijn Gouman en Nicole van Est. Doelstelling van de stichting is om alle belanghebbenden in en om Het Hamerkwartier met elkaar te verbinden, omdat we geloven dat stedelijke ontwikkeling een beter resultaat oplevert als je het samen doet.

 

In het laatste kwartaal van 2022 is het bestuur uitgebreid met een nieuwe bestuurder, Ruby van den Munckhof. Met haar achtergrond als architect, haar netwerk en haar zeer eigen visie is zij een welkome aanvulling op het bestuur. Op het gebied van communicatie, social media en buurtverbinding worden we bijgestaan door Milou de Schrijver. Binnen haar Master Community Development heeft zij het Hamerkwartier gekozen als thema voor haar ‘Participatief actieonderzoek naar verbinding van een nieuwe buurt in een oude wijk’.


In Ko Blok hebben we een waardevolle adviseur gevonden. Hij heeft een lange staat van dienst in ruimtelijke ordening, stedelijke vernieuwing, bouw en vastgoed. Cees van Boven, bestuursvoorzitter van Woonzorg Nederland, brengt een schat aan ervaring mee waar het gaat om wonen, zorg en vastgoed. Met deze twee zwaargewichten begint onze raad van advies vorm te krijgen. Daarnaast hebben we een aantal mensen om ons heen die als kritisch klankbord dienen. Als je denkt dat jij ook wat kunt bijdragen: mail ons!

Wil je meer weten over het jaarplan 2023, klik hier.

 

 

Stichting Het Hamerkwartier
Gedempt Hamerkanaal 121
1021KP Amsterdam Noord

info@hethamerkwartier.nl
hethamerkwartier.nl