hamerkwartiermakers

 

Stichting Het Hamerkwartier is in 2020 opgericht door Martijn Gouman en Nicole van Est. Doelstelling van de stichting is om alle belanghebbenden in en om Het Hamerkwartier met elkaar te verbinden, omdat we geloven dat stedelijke ontwikkeling een beter resultaat oplevert als je het samen doet.

 

In het laatste kwartaal van 2022 is het bestuur uitgebreid met een nieuwe bestuurder, Ruby van den Munckhof. Met haar achtergrond als architect, haar netwerk en haar zeer eigen visie is zij een welkome aanvulling op het bestuur. Op het gebied van communicatie, social media en buurtverbinding worden we bijgestaan door Milou de Schrijver. Binnen haar Master Community Development heeft zij het Hamerkwartier gekozen als thema voor haar ‘Participatief actieonderzoek naar verbinding van een nieuwe buurt in een oude wijk’.


In Ko Blok hebben we een waardevolle adviseur gevonden. Hij heeft een lange staat van dienst in ruimtelijke ordening, stedelijke vernieuwing, bouw en vastgoed. De zoektocht naar adviseurs, toezicht op financiën en naar advies en toetsing van beleid duurt voort. Een (wisselende) vertegenwoordiging van alle stakeholders zou in onze ogen het meest passend zijn. Alle input is zeer welkom.

 

Wil je meer weten over het jaarplan 2023, klik hier.

 

 

Stichting Het Hamerkwartier
Gedempt Hamerkanaal 121
1021KP Amsterdam Noord

info@hethamerkwartier.nl
hethamerkwartier.nl