Praat mee

Publicatie datum: 01-04-2021

Bent u bang dat uw mening over de ontwikkeling van Hamerkwartier niet gehoord wordt? En dat er straks een wijk ontstaat zonder geschikte woningen voor u? Dat voorkomt u alleen door mee te praten. Groepsgesprekken van woningcorporaties en de gemeente zijn daarvoor dé plek.

Uit: Nieuws uit de wijk, nummer 35, april 2021

 

Voor de groepsgesprekken zoeken de corporaties en de gemeente jongeren en 55-plussers. In kleine groepjes praten zij over hun wensen en behoeften voor wonen in Hamerkwartier. Voorrang voor jongeren en ouderen De gemeente en corporaties willen ouderen en jongeren uit de Vogel- en IJpleinbuurt voorrang geven op woningen in Hamerkwartier. Er wordt nu onderzocht of dit kan, en hoe. Op dit moment worden de plannen gemaakt voor de woningen in Hamerkwartier. Daarom is nú het moment om daarover mee te praten.

 

55-plus? Praat mee!

Bent u 55 jaar of ouder? En wilt u in de toekomst misschien verhuizen? Deel dan uw wensen en behoeften. Dat kan door deel te nemen aan een van de groepsgesprekken. De gesprekken voor 55-plussers staan gepland op 6 mei om 15.00 uur, op 10 mei om 19.00 uur en op 12 mei om 15.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen verschuiven deze datums misschien nog. De gesprekken vinden plaats op een toegankelijke locatie in de buurt.

 

Jongeren en hun ouders, praat ook mee!

Ben je jonger dan 28 jaar en wil je verhuizen? Of heeft u kinderen die het huis uit willen? Praat dan mee over de plannen voor Hamerkwartier. De gesprekken zijn op 17 mei om 16.00 uur, 20 mei om 16.00 uur en 25 mei om 19.00 uur. De gesprekken vinden in de buurt plaats. Kunnen we vanwege de coronamaatregelen niet bij elkaar komen? Dan voeren we de gesprekken online.

 

Meepraten?

Aanmelden voor een groepsgesprek kan bij Iva Venneman: iva@bureaudehamvraag.nl. Geef hierbij naam, leeftijd en telefoonnummer aan ons door. Bureau de Hamvraag neemt dan contact op.