Eindejaarslunch in de Kromhouthal

Publicatie datum: 12-12-2022

Zondag 11 december zat de Kromhouthal weer vol met bewoners uit de IJplein-/Vogelbuurt. Meer dan 200 buren waren aanwezig bij de uitgebreide eindejaarslunch die werd verzorgd door ondernemers uit het Hamerkwartier.

Samen sterk

 

Om elkaar beter te leren kennen organiseren stichting Het Hamerkwartier en De Kromhouthal 4x per jaar een evenement. De ideeen voor wat we samen doen komen uit de buurt. Voor de laatste bijeenkomst dit jaar werd er gekozen voor een eindejaarslunch. Om ervoor te zorgen dat het echt een gezamenlijke activiteit was, deden veel bedrijven uit de buurt mee: de soep is gemaakt door de VerbroederIJ, er waren hapjes van buurthuis de Meeuw en een hoofdgerecht van het Skatecafé. Het dessert kwam uit het gouden hotel - HolidayInn. En de familie Van Soest  verzorgde de aankleding en goodie bags. Als kers op de taart was er nog een fantastische loterij met geweldige prijzen. Ook weer verzorgd door ondernemers uit het Hamerkwartier.

 

Stichting het Hamerkwartier en de Kromhouthal willen komend jaar weer 4 buurtevenementen organiseren samen met bewoners van de IJplein-/Vogelbuurt.  Heb jij goede ideeën? Mail dan naar miloudeschrijver@hethamerkwartier.nl